Uudet kotisivut!

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa stockholmsauktionsverk.se.

Lauritz.com Group avaa huutokauppatalon Suomessa

Lauritz.com Group tulee Suomen markkinoille. Marraskuussa 2017 avataan Helsingissä uuden huutokauppatalon toimipiste nimellä Stockholms Auktionsverk.

Bengt Sundström, Lauritz.com Groupin perustaja ja johtokunnan puheenjohtaj

 

Stockholms Auktionsverk öppnar i Helsingfors

” Olemme jo pitkään halunneet kehittää skandinaavisia juuriamme ja laajentaa toimintaamme myös Suomeen. Suomella on vahva design-DNA, joka monella tavoin sopii hyvin Lauritz.comin identiteettiin designin ja huonekaluklassikoiden kohdalla. Suomessa on myös paljon kiinnostavaa, sekä suomalaista että venäläistä taidetta. Suomi on näistä syistä aina sopinut hyvin pitkän aikavälin suunnitelmiimme ja olemme tyytyväisiä siitä, että meillä nyt on mahdollisuus olla paikan päällä. Odotamme paljon sekä Suomen markkinoilta, että uudelta huutokauppataloltamme jonka toivotamme tervetulleeksi Lauritz.com perheeseen.”

Uusi suomalainen huutokauppatalo avataan nimellä Stockholms Auktionsverk. Lauritz.com osti vuonna 2014 Stockholms Auktionsverkin joka siitä pitäen on osoittanut hienoa kehitystä toimitusjohtaja Niclas Forsmanin johdolla.

Niclas Forsman, toimitusjohtaja Stockholms Auktionsverk:

” Stockholms Auktionsverk ottaa nyt uuden askeleen yhtiön lähes 340-vuotisessa historiassa asettautumalla Helsinkiin. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhtiön monet kansainväliset asiakkaat tulevat osoittamaan kiinnostusta huutokauppojen suomalaista esineistöä kohtaan. Odotamme myös paljon yhteistyöltä kokeneiden ja pätevien suomalaisten kollegojen, Helena Laakson ja Dan von Koskullin kanssa. Claire Svartström on jo vuosia ollut edustajamme Suomessa ja meillä on ilo myös jatkossakin tehdä yhteistyötä.”

Toimipisteeseen voi marraskuun alusta alkaen tuoda esineistöä myyntiin päivittäisiin online-huutokauppoihin osoitteessa Eteläranta 14, Helsingin keskustassa. Huutokauppojen valikoima tulee koostumaan taiteesta, huonekaluista, keramiikasta, hopeasta, koruista ym. Asiantuntijoina Helsingissä tulevat pääasiassa toimimaan Helena Laakso jonka erikoisalaa on taide ja Dan von Koskull erikoisalanaan design. Molemmat ovat hyvin tunnettuja asiantuntijoita ja heillä on pitkä kokemus huutokauppa-alalta. Stockholms Auktionsverk tulee myös järjestämään useita fine art-huutokauppoja Suomessa alkaen tämän vuoden marraskuussa. Nämä fine art-myynnit järjestetään online-huutokauppoina, jotta saavutettaisiin mahdollisimman laaja kansainvälinen asiakaskunta. Kaikki myytävä esineistö tullaan julkaisemaan sekä Stockholms Auktionsverkin, että Lauritz.comin sivuilla. Lauritz.com rekisteröi kuukausittain yli 6 miljoonaa vierailua myyntisivuillaan.

Lisätietoja antavat Niclas Forsman, toimitusjohtaja Stockholms Auktionsverk tiedotuspäällikkö Nina Juhlin kautta +46 8453 67 84 tai Lauritz.com Groupin hallituksen puheenjohtaja Bengt Sundström lehdistökoordinaattori Susanne Sandsbergin kautta + 45 26 89 1909.

Lauritz.com Group koostuu tänä päivänä 27 huutokauppatalosta jotka ovat Ruotsissa (8), Tanskassa (13), Saksassa (3), Norjassa (1) ja Belgiassa (1). Konserni omistaa useita tavaramerkkejä kuten Stockholms Auktionsverk. Huutokauppojen liikevaihto vuonna 2016 oli 1,073 miljardia tanskan kruunua. Konsernilla on enemmän kuin 3 miljoonaa asiakasta (rekisteröintiä) ja 6 miljoonaa käyntiä webbsivuillaan, ja sovelluksillaan kuukausittain. Asiakkaat tulevat noin 200 maasta. Koko konsernissa työskentelee noin 370 henkilöä.