Uudet kotisivut!

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa stockholmsauktionsverk.se.

Tarjousten tekeminen Online-huutokaupassa

Jotta voit osallistua tarjousten tekemiseen online-huutokaupoissamme, sinun on ensin rekisteröidyttävä asiakkaaksi.

 

Onlineauktion

Haluatko luoda asiakastilin? 
Rekisteröidy asiakkaaksi tässä

Onko sinulla jo asiakastili? 
Kirjaudu sisään tässä

 

Otathan huomioon seuraavat seikat

 

• Alin tarjoussumma on 30 €.

• Tarjoukset tehdään kiinteän tariffin mukaan.

Voit joko korottaa voimassa olevaa tarjousta tariffin mukaan tai asettaa korkeamman enimmäistarjouksen. Tällöin teemme tarjouksia puolestasi mahdollisimman edullisesti.

Esimerkki 1: Voimassa oleva tarjous on 400 €. Asetat enimmäistarjouksen 500 €. Tällöin tarjousta korotetaan 420 €, joka on siis sinun tarjouksesi. Jos kukaan muu ei tarjoa, huutokauppa sulkeutuu ja sinun tarjoamasi summa 420 € voittaa, vaikka asettamasi enimmäistarjous on 500€.

Esimerkki 2: Voimassa oleva tarjous on 200€, joka on pienempi kuin pohjahinta (ks. jäljempänä). Pohjahinta (jota ei koskaan näytetä) on 400 €. Asetat enimmäistarjouksen 700 €, jolloin voimassa oleva tarjous nousee 400 € eli yhtä suureksi kuin pohjahinta. Olet toki mukana tarjouskilpailussa tarvittaessa 700 € asti.

• Jos tarjouksesi on pienempi kuin pohjahinta eli alin myyjän hyväksymä myyntihinta, tästä ilmoitetaan tekstillä "Pohjahintaa ei saavutettu".

• Muista vahvistaa tarjous.

• Tehdyt tarjoukset ovat sitovia, eikä niitä voi perua.

• Tarjousten tekeminen pitkittyy, jos loppuvaiheessa on useita aktiivisia tarjoajia: Jos huutokauppaa on jäljellä vähemmän kuin kaksi minuuttia, tarjousten tekemiseen tulee lisäaikaa yksi minuutti. Jos huutokauppaa on jäljellä vähemmän kuin yksi minuutti, tarjousten tekemiseen tulee lisäaikaa kaksi minuuttia.

Siirry Online-huutokauppaan tästä