Uudet kotisivut!

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa stockholmsauktionsverk.se.

Tarjousten tekeminen

Jotta voit jättää tarjouksen, sinun tulee olla Stockholms Auktionsverketin asiakas, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tarjouksen tekemisen tai salissa tai puhelimitse annettavia tarjouksia koskevan ilmoituksen jättämisen yhteydessä on aina esitettävä henkilöllisyystodistus.

Huutokauppaan voi osallistua monella eri tavalla.

 

 

Evening Sale - IngaBritt & Arne Lundberg Collection

Kirjallinen ostotoimeksianto

Toimipaikoistamme on saatavilla valmiita ostotoimeksiantolomakkeita. Sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeeseen kohteen kohdenumero ja korkein summa, jonka olet halukas maksamaan. Sen jälkeen asiakaspalvelu tekee puolestasi tarjouksia huutokaupassa enintään ilmoittamaasi enimmäissummaan asti, kuitenkin aina mahdollisimman edullisesti. Siten voit saada kohteen enimmäissummaa edullisemmin, jos kukaan ei tee vastatarjouksia.

Kirjallisia ostotoimeksiantoja voi jättää asiakaspalveluun henkilökohtaisesti tai sähköpostitse info@auktionsverket.seviimeistään huutokauppaa edeltävänä päivänä klo 17.

Ennakkotarjoukset verkossa

Voit aloittaa tarjousten tekemisen tuntia ennen huutokaupan alkamista. Luettelossa jokaisen kohteen vieressä on "Tee tarjous" -painike. Ilmoita korkein summa, jonka olet valmis maksamaan. Sen jälkeen asiakaspalvelu tekee puolestasi tarjouksia huutokaupassa enintään ilmoittamaasi enimmäissummaan asti, kuitenkin aina mahdollisimman edullisesti. Siten voit saada kohteen enimmäissummaa edullisemmin, jos kukaan ei tee vastatarjouksia.

Tarjousten tekeminen salissa

Asiakaspalvelusta saa ilmaiseksi numeroidun huutokyltin. Salissa tarjoaminen tapahtuu näyttämällä huutokylttiä selvästi meklarille. Jos viimeinen tarjous on sinulta, sinusta tulee kohteen ostaja, ja meklari rekisteröi huutokylttisi numeron.

Tarjousten tekeminen puhelimitse

Jos haluat tehdä tarjouksia puhelimitse, jätä kirjallinen hakemus asiakaspalveluun viimeistään huutokauppaa edeltävänä arkipäivänä. Ilmoita hakemuksessa, mistä kohteesta tai kohteista haluat tehdä tarjouksia ja mistä puhelinnumerosta sinut tavoittaa, kun kohteen huutokauppa on käynnissä. Kun valitsemasi kohteen tarjousten tekemisen aika lähestyy, asiakaspalvelun työntekijä soittaa sinulle suoraan huutokauppasalista. Tarjouksesi esitetään asiakaspalvelun työntekijän välityksellä. Tätä palvelua rajoittaa käytettävissä olevien puhelinlinjojen määrä.

Live-tarjouksenteko verkossa

Kun olet kirjautunut sisään omilla tunnuksillasi, voit osallistua tarjousten tekemiseen verkossa myös reaaliaikaisesti. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy tästä. Heti rekisteröitymisen jälkeen saat asiakasnumeron ja salasanan.

Vähintään miljoonan kruunun suuruisen tarjouksen tekemistä varten on haettava erityinen lupa. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@auktionsverket.se viimeistään 24 tuntia ennen huutokaupan alkamista.
Lue lisää