Uudet kotisivut!

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa stockholmsauktionsverk.se.

Live-tarjouksen teko online huutokaupassa

Live-tarjouksen teon avulla voit osallistua tarjouksentekoon reaaliaikaisesti verkossa. Linkki live-tarjouksen tekoon liitetään huutokauppapäivänä verkkosivuilla olevan kyseisen huutokauppaluettelon kohtaan Lisätietoja.

 

Evening Sale - IngaBritt & Arne Lundberg Collection

Jos olet jo valmiiksi asiakkaamme ja sinulla on käyttäjätunnus verkkosivuillemme, voit osallistua tarjouksentekoon verkossa.

Jos haluat käyttää live-tarjouksentekoa, tarvitset asiakasnumeron ja salasanan. 

Rekisteröidy internet-asiakkaaksi

Kun olet kirjautunut omalla tunnuksellasi, voit osallistua tarjouksentekoon. Avaa kyseisen huutokaupan luettelon kohdassa Lisätietoja oleva linkki"Seuraa huutokauppaa ja tee tarjouksia verkossa". Oikealta löydät kohteen, viimeisimmän tarjouksen sekä tarjouspainikkeen, josta voit tarjota seuraavaa summaa. Voit tehdä tarjouksen painamalla tarjouspainiketta.

Tarjouksesi välitetään huutokauppasaliin samalla tavalla kuin salissa tai puhelimen välityksellä tehdyt tarjoukset.

Kun tarjouksesi on korkein, tästä näkyy merkintä ruudulla eikä järjestelmä anna sinun tehdä uutta tarjousta vahingossa. Jos lopulta voitat tarjouksenteon, tämä ilmoitetaan ruudulla.

Vähintään miljoonan kruunun suuruisen tarjouksen tekemistä varten on haettava erityinen lupa. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@auktionsverket.se viimeistään 24 tuntia ennen huutokaupan alkamista.

Puhelintarjousten tavoin myös verkossa tehtäviin tarjouksiin liittyy riski, että tekniikka ei aina toimi täydellisesti, vaikka olemme yrittäneet kehittää järjestelmän mahdollisimman luotettavaksi.

Asiakastuki huutokaupan aikana

Soita +46 8 453 67 75