Myyminen Online-huutokaupassa

Online-huutokauppamme ovat hyvin suosittuja, ja verkkosivuillemme lisätään uusia kohteita joka päivä. Myytäville kohteille voi tehdä tarjouksia seitsemän päivän ajan, ja kahdeksantena päivänä kohde huutokaupataan verkossa. Kiinnostavia taide- ja käyttöesineitä myydään joka viikko, ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Lopullinen hinta riippuu kysynnästä ja mielenkiinnosta. Helsingissä järjestetään kaksi kertaa vuodessa Fine Art -huutokauppa, jota edeltää viikon kestävä näyttö osoitteessa Eteläranta 14.


 

 

Onlineauktioner - dygnet runt året om

Myytävien esineiden sisäänjättö

Koska myytäväksi tuotavien esineiden arvoon sovelletaan eräitä rajoituksia, suosittelemme kysymään neuvoa asiantuntijoiltamme ennen paikalle saapumista.

Muista, että valokuvien perusteella annetut arvioinnit aina ovat alustava, ja niihin voi tulla muutoksia. Stockholms Auktionsverkin tekemät arvioinnit ovat luottamuksellisia, eikä niitä anneta ulkopuolisten käyttöön.

Isojen myyntitoimeksiantojen yhteydessä voimme tehdä myyntiarvioinnin kotona. Voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme ja varata ajan.

Maksut

Jokaisesta huutokauppaerästä pidätetään myyntiprovisiona 15 % vasarahinnasta (sis. alv) sekä kiinteä 15 € käsittely- ja valokuvausmaksu (sis. alv). Uudelleenmyynnistä ei peritä maksua. Myyntihinta maksetaan 25 pankkipäivän kuluttua huutokaupan jälkeen.

Myymättä jääneet esineet

Myymättä jääneet esineet tulee hakea pois tai jättää uudelleen myytäväksi viiden päivän kuluessa huutokaupan päättymisestä. Ellei tähän kategoriaan kuuluvia kohteita ole noudettu pois ilmoitetussa määräajassa, varaamme oikeuden myydä kohteet uudelleen alennetulla lähtöhinnalla ja pohjahinnalla.