Uudet kotisivut!

Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa stockholmsauktionsverk.se.

Huutokauppamme

Stockholms Auktionsverk järjestää online-huutokauppoja, vasarahuutokauppoja, sekä erilaisia teemahuutokauppoja. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sovitte, mihin huutokauppaan esineesi parhaiten soveltuu. Huutokauppatyypistä riippumatta, pyrimme saavuttamaan markkinoiden parhaimmat hinnat, sekä suuren kansainvälisen näkyvyyden.

Klubbauktion Makovsky

Online

Perinteinen huutokauppatoimintamme vuodesta 1674 lähtien, on nykyään laajasti siirtynyt online-huutokauppatoimintaan. Online-huutokaupassamme myymme erilaisia esineitä 365 päivää vuodessa. Esineiden näyttö tapahtuu toimitiloissamme Tukholmassa, Helsingissä, Malmössä, Göteborgissa ja Helsingborgissa. Järjestämme myös erilaisia teema- ja kokoelmahuutokauppoja online-muodossa. Järjestämme esimerkiksi lelukokoelmien, kellojen, kirjojen sekä aseiden teemahuutokauppoja.

Online-huutokauppamme ovat hyvin suosittuja, ja verkkosivuillemme lisätään uusia kohteita joka päivä. Myytäville kohteille voi tehdä tarjouksia seitsemän päivän ajan, ja kahdeksantena päivänä kohde huutokaupataan verkossa. Kiinnostavia taide- ja käyttöesineitä myydään joka viikko, ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Lopullinen hinta riippuu kysynnästä ja kiinnostavuudesta.

Online-huutokaupassa myyminen on helppoa! Eri toimipisteisiimme pääsee vaivattomasti, ja asiantuntijamme auttavat mielellään erityyppisten esineiden arvioinnissa ja myynnissä. Jos et pääse käymään toimistollamme, asiantuntijamme tekevät myös kotikäyntejä.

Käynnissä olevat online-huutokaupat

 

Selected ja Fine Art

Järjestämme Selected ja Fine Art -huutokauppoja useita kertoja vuodessa. Huutokaupat tapahtuvat verkossa ja sisältävät hyvin tarkoin valittuja ja harvinaisempia kohteita. Asiantuntijamme valitsevat sesongin kiinnostavimmat esineet erikoishuutokauppoihin, ja vastaavat mielellään asiakkaiden kysymyksiin esineistä. Erikoisnäyttö tapahtuu toimitiloissamme Ruotsissa ja Suomessa. Toimintamme perustuu luottamukseen, asiantuntemukseen ja henkilökohtaiseen palveluun.

Käynnissä olevat Selected -huutokaupat

Tulevat Fine Art -huutokaupat Helsingissä

 

Collection

Collection-huutokaupat ovat kokoelmahuutokauppoja, joita järjestämme sesongeittain Nybrogatanin toimitilassa. Huutokauppa tapahtuu verkossa, mutta Selected ja Fine Art -huutokauppojen tavoin, rakennamme huutokaupalle oman erikoisnäytön.

Katso tulevat Collection-huutokaupat tässä.

 

The Evening Sale

Sesongin huipentuma, The Evening Sale, on perinteinen Fine Art -vasarahuutokauppamme, joka pidetään Tukholmassa Nybrogatanilla jokaisen sesongin päätteeksi. Huutokaupan näyttö tapahtuu osoitteessa Nybrogatan 32 Tukholmassa.