Myy

Huutokaupassa myyminen on helppoa ja erittäin mielenkiintoista. Harkitsetko esimerkiksi antiikkikaapin, arvokkaan maalauksen, hopeaesineen tai korun myymistä mutta et ole varma, missä ja miten se tapahtuisi? Käänny meidän puoleemme – me autamme!


 

 

Sommarutställning - tre konstnärer

Stockholms Auktionsverk on yksi Skandinavian suurimmista taiteen, taidekäsitöiden ja design- ja antiikkiesineiden markkinapaikoista. Järjestämme vasarahuutokauppoja, verkkohuutokauppoja sekä monien eri alojen erikoishuutokauppoja. Oma arvioija auttaa sinua päättämään, mikä huutokauppamuoto sopii parhaiten juuri sinun esineillesi ja miten saat markkinoiden korkeimman hinnan. Huutokauppamuodosta riippumatta kaikki myyntikohteesi ovat aina globaalien markkinoiden tavoitettavissa.

Vasarahuutokauppa: Stockholms Auktionsverk järjestää vuosittain kaksi vasarahuutokauppaa: Moderni, Nykytaide, Klassinen sekä Kirjat, kartat ja käsikirjoitukset. Ennen huutokauppaa on näyttö Nybrogatan 32:ssa. Jos arviointitoimeksiantoosi sisältyviä kohteita myydään vasarahuutokaupassa, autamme sinua koko prosessin ajan. 

Verkkohuutokauppa: Stockholms Auktionsverkin asiantuntijat luetteloivat esineet ennen verkkohuutokauppaa. Sen jälkeen esineet valokuvataan kahden viikon kuluessa niiden saapumisesta. Voit halutessasi asettaa pohjahinnan, jos lähtöhinta on vähintään 200 € (pohjahinta voi olla enintään 80 prosenttia lähtöhinnasta). Pohjahinta on asetettava ennen kuin seitsemän päivää kestävä tarjouksentekoaika internetissä alkaa. 

Myyntiehdot ja provisiot

Vasarahuutokauppa: Ellei muuta ole sovittu, jokaisesta huutokauppaerästä veloitetaan myyntiprovisio, jonka määrä on 15 % vasarahinnasta (sis. alv). Lisäksi veloitetaan 15 € valokuvausmaksu (sis. alv). Isoissa toimeksiannoissa provisiosta voidaan neuvotella. Vakuutusturvasta veloitetaan 1,25 % alemmasta lähtöhinnasta. Myyntihinta maksetaan 25 pankkipäivän kuluttua huutokaupan päättymisestä.

Verkkohuutokauppa: Jokaisesta huutokauppaerästä veloitetaan myyntiprovisiona 15 % vasarahinnasta (sis. alv) sekä kiinteä 15 € maksu (sis. alv). Uudelleen myynnistä ei peritä maksua. Myyntihinta maksetaan 25 pankkipäivän kuluttua huutokaupan sulkeutumisesta.

Kuljetukset ja kokonaisratkaisut

Stockholms Auktionsverk tekee yhteistyötä ainoastaan sellaisten kuljetusliikkeiden kanssa, joilla on asianmukaiset vakuutukset ja jotka ovat erikoistuneet taide- ja antiikkiesineiden käsittelyyn. Kuljetusliike vastaa esineidesi pakkausmateriaaleista ja pakkaamisesta. 

Lisätietoja asiasta saatte ottamalla yhteyttä Helsingin toimistoomme tästä